×
Home Nieuws Team Uurrooster Praktijkinfo Wachtdienst
Praktijk Vossensteert
Vossensteert 180 - 8310 Sint-Kruis
☰ Menu
Nieuws

Vervanging

Dokter Ampe zal enkele dagen afwezig zijn in de week van 4 t.e.m. 9 december. Om zijn afwezigheid op te vangen zal dokter Daphne Lapeire enkele dagen in de praktijk komen werken.

29/11/2017 - Yen Deledicque

Verkoudheden

Het seizoen van de verkoudheden is begonnen! Dit merken we dan ook aan de toenemende drukte in de praktijk. Wist u dat een simpele verkoudheid gewoon thuis kan behandeld worden? Mits de juiste hulpmiddelen kan u ook gewoon blijven doorwerken.

Klik op de onderstaande link om wat handige informatie over verkoudheden te lezen:

Informatiefolder verkoudheid

17/11/2017 - Yen Deledicque

Wachttijd afspraken

Beste patiënten,

Door een tijdelijk sterk toegenomen drukte in de praktijk is het mogelijk dat uw afspraak iets later dan gewoonlijk geboekt wordt. Dit is hoofdzakelijk zo voor de niet-dringende zaken en consultaties voor administratieve verrichtingen. Voor dringende zaken doen wij er uiteraard alles aan om u zo snel mogelijk te kunnen helpen.

Wij danken u voor uw begrip.

16/11/2017 - Yen Deledicque

Griepvaccinaties!

De jaarlijkse vaccinatiecampagne is begonnen! Patiënten die dit wensen kunnen een afspraak maken om het griepvaccin te laten plaatsen, zeker bij risicogroepen raden we dit aan. Dit zijn patiënten vanaf 65 jaar en patiënten met belangrijke chronische aandoeningen zoals COPD, hartfalen, HIV, kanker, ...

Het griepvaccin is verkrijgbaar bij uw apotheek. Het voorschrift kan u bij ons in de praktijk verkrijgen.

Er heerst nog wat onduidelijkheid over het doel van het vaccin. Het vaccin is bedoeld om risicopatiënten te beschermen tegen de mogelijk dodelijke complicaties die het influenzavirus (het griepvirus) kan veroorzaken. Het vaccin zelf zal u niet ziek maken! Dit is namelijk een geïnactiveerd ('dood') virus, waarmee uw immuunsysteem geactiveerd wordt.

Neem geen risico, laat u vaccineren!

17/10/2017 - Yen Deledicque

Update uurregeling vanaf 23 oktober

Vanaf maandag 23 oktober zal dokter Haberkorn de praktijk verlaten. Haar tijdelijke tewerkstelling loopt dan ten einde. Wij wensen haar veel succes bij haar volgende opdrachten!

Dit betekent dat de uurregeling nogmaals verandert: dokter Deledicque zal terug elke ochtend en avond beschikbaar zijn, behalve op dinsdagavond en donderdagochtend. Dokter Remaut blijft nog tot eind oktober aan het werk in de praktijk en dit de donderdagmorgen en -middag.

17/10/2017 - Yen Deledicque

Tijdelijke artsen (september - oktober 2017)

Om de verlofperiodes van Dr. Ampe en Dr. Deledicque te overbruggen, zullen er in september (en oktober) twee artsen tijdelijk in de praktijk aan het werk zijn. De uurregeling op de website zal ook hieraan aangepast worden.

Dr. Ayla Haberkorn zal in september en deels in oktober aan het werk zijn.

Dr. Lloyd Remaut zal tussen 11 en 31 oktober telkens op donderdag in de praktijk aanwezig zijn.

De vervangende artsen zijn erkende en geaccrediteerde artsen en beschikken over uw volledig medisch dossier, waardoor de opvolging steeds verzekerd is.

15/08/2017 - Yen Deledicque

Verlofregeling augustus-september 2017

Dr. Deledicque zal afwezig zijn van 28 augustus tot en met 10 september. Tijdens deze periode zal Dr. Ayla Haberkorn als vervangende arts optreden.

Dr. Ampe zal afwezig zijn van 11 september tot en met 1 oktober. Tijdens deze periode zal Dr. Ayla Haberkorn als vervangende arts optreden.

15/08/2017 - Yen Deledicque